top of page

CENÍK DOMÁCÍCH PRODUKTŮ

_DSC7525.jpeg

Kromě cateringových služeb různých příležitostí si od nás můžete koupit také produkty vlastní výroby z kvalitních surovin. Jsou to především zavařovaná masa, paštiky a marmelády .
Vybrané produkty v  originálním balení ve skle s keramickým víčkem.
Balíčky zasíláme po předchozí domluvě i přes zásilkovnu, PPL a GLS dle aktuálních cen dopravy.

CENÍK DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ZDE

zvěř.jpeg

Zvěřinová paštika 3D

195 Kč

sirup.jpeg

Bezinkový sirup 

Nedostupné

husa.jpeg

Husovka 3D     
 

245 Kč

líčka 1.jpeg

Paštika z hovězích líček
3D

195 Kč

marm.jpeg

1x Švestková marmeláda s badyánem a třešňovým likérem

95 Kč

vepr.jpeg

Vepřovka           
 

145 Kč

kanour.jpeg

Kaňourovka 3D obal

225 Kč

Dárková krabička s okénkem  a dřevitou vlnou 
70 Kč

Vánoční sáček s dřevitou vlnou
40 Kč

Šéfkuchař Petr Sklenář

Petr má více než 28 letou praxi v gastronomii, své zkušenosti a cenné poznatky získával v renomovaných pražských podnicích a zahraničních stážích. Provozoval restauraci Budvar Steak na Karlově náměstí, byl šéfkuchařem v restauraci Lavička na Žižkově, restauraci Jizera na Václavském náměstí a Pizzerie Rustika. Absolvoval roční stáž v Itálli se zaměřením na místní kuchyni. 
V portfoliu jeho aktivit zaujímá nemalé místo lektorská činnost a zájem o předávání svých zkušeností dalším kuchařům a zkvalitňování úrovně gastronomických služeb obecně v podnicích po celé ČR. 
Je vyznavačem poctivé české kuchyně a fanoušek pokrmů ze zvěřiny. Tvoří sehrané duo s šéfkuchařem Petrem Brňákem, se kterým pořádají oblíbené kurzy vaření pro veřejnost.

ŠÉFKUCHAŘ PETR SKLENÁŘ

Naše hodnoty

  • čerstvost a kvalita surovin

  • regionální suroviny

  • čerstvá česká zelenina

  • poctivá příprava

  • individuální přístup

  • detailní a přesná organizace

  • přísné dodržování hygienických norem a bezpečí klientů

bottom of page