INTERAKTIVNÍ VEČEŘE

Podílejte se na přípravě profi večeře

iv.png

Dopřejte si gastronomický zážitek s naším šéfkuchařem s možností zapojit se do přípravy a servírování chodu. Je to výborná příležitost pro firemní večírek, pobavení se s přáteli, teambuilding či jakoukoliv oslavu, pro kterou může být nakouknutí pod pokličku šéfkuchaře příjemné zpestření. 
Jak tuto akci pojmete je víceméně na Vás.  Zda se zapojíte do dění s nožem v ruce nebo budete přihlížet se sklenkou červeného a přitom poslouchat výklad šéfkuchaře, který Vám poví vše o přípravě daného pokrmu od A až do Z.
Prozatím máme připravené dva termíny 12. 2. a 5.3. 2022, kdy se bude podávat menu o 4 chodech. Samozřejmě jsou k dispozici i další termíny dle individuální dohody a i servírované menu lze upravit na přání klienta.

Co se bude podávat  a kdy se večeře koná?

12. 2. 2022 od 18 hodin

Tataráček z lososa
Hráškový krém s grilovaným lososem
Vysoký vepřový steak, pepřová omáčka, bramborové celerové chipsy
Smažená zmrzlina

5. 3. 2022 od 18 hodin

čerstvé těstoviny s křupavým hovězím masem, s espumou z modrého sýra s lanýžovým olejem
Kachní prsa s glazovanou mrkví, dýňové pyré s lanýžem, pečené kaštany
Smetanový krém s madagaskarskou vanilkou, čerstvým ovocem a čokoládovou hlínou

Kolik interaktivní večeře stojí ?

cena je 1490 Kč/ osoba a zahrnuje:

uvítací přípitek
kanapky na uvítanou
4 chodové menu
voda s citrusovými segmenty

Kolik osob se může zúčastnit?

počet osob pro interaktivní večeři je 8 - 14

Kde se večeře koná ?

Kurz se koná na adrese Čsl. Armády 496, Nové Strašecí, 27101

Jak mohu večeři rezervovat ?

Rezervujte, prosím, telefonicky na čísle 736 111 697

TĚŠÍME  SE NA VÁS

Šéfkuchař Petr Sklenář

Petr má více než 28 letou praxi v gastronomii, své zkušenosti a cenné poznatky získával v renomovaných pražských podnicích a zahraničních stážích. Provozoval restauraci Budvar Steak na Karlově náměstí, byl šéfkuchařem v restauraci Lavička na Žižkově, restauraci Jizera na Václavském náměstí a Pizzerie Rustika. Absolvoval roční stáž v Itálli se zaměřením na místní kuchyni. 
V portfoliu jeho aktivit zaujímá nemalé místo lektorská činnost a zájem o předávání svých zkušeností dalším kuchařům a zkvalitňování úrovně gastronomických služeb obecně v podnicích po celé ČR. 
Je vyznavačem poctivé české kuchyně a fanoušek pokrmů ze zvěřiny. Tvoří sehrané duo s šéfkuchařem Petrem Brňákem, se kterým pořádají oblíbené kurzy vaření pro veřejnost.

160225_DSC_1821-Edit.jpg

Naše hodnoty

  • čerstvost a kvalita surovin

  • regionální suroviny

  • čerstvá česká zelenina

  • poctivá příprava

  • individuální přístup

  • detailní a přesná organizace

  • přísné dodržování hygienických norem a bezpečí klientů