GRILUJTE JAKO PROFESIONÁL
KURZ GRILOVÁNÍ

Dopřejte si nevšední zážitek v našem moderním kuchyňském studiu a posuňte své grilovací umění o úroveň výš. Připravili jsme si pro Vás kurz kde se dozvíte užitečné rady a tipy pro grilování různých druhů mas a dalších surovin. V létě se tak budete moci blýsknout při posezení s rodinou či přáteli, kteří Vaše kulinářské schopnosti jistě ocení.
Co Vás naučíme?
– Jak správně grilovat hovězí steak
– Jak grilovat vepřová žebra
– Grilování ryb
– Grilování zeleniny a ovoce
– Příprava salátů
– Grilování kozího sýra
– Pečené brambory v alobalu
– Jak můžete připravit burger a tortilu
– Různé druhy omáček a dipů ke grilu
Jak kurz probíhá ?
– uvítáme Vás našimi domácími chuťovkami
– teoretická a praktická výuka správného grilování
– dáme Vám praktické rady a tipy pro správné grilování
– obdržíte certifikátu o absolvování kurzu
Kdy se kurz koná ?
23. dubna 2022
Jaká je kapacita kurzu ?
K dispozici máme 10 - 30 míst
Kolik kurz stojí ?
Cena kurzu je 2500Kč/osoba
Kde kurz probíhá ?
Kurz se koná na adrese Čsl. Armády 496, Nové Strašecí, 27101
Jak se mohu přihlásit ?
Rezervujte, prosím, telefonicky na čísle 736 111 697
TĚŠÍME SE NA VÁS
Šéfkuchař Petr Sklenář
Petr má více než 28 letou praxi v gastronomii, své zkušenosti a cenné poznatky získával v renomovaných pražských podnicích a zahraničních stážích. Provozoval restauraci Budvar Steak na Karlově náměstí, byl šéfkuchařem v restauraci Lavička na Žižkově, restauraci Jizera na Václavském náměstí a Pizzerie Rustika. Absolvoval roční stáž v Itálli se zaměřením na místní kuchyni.
V portfoliu jeho aktivit zaujímá nemalé místo lektorská činnost a zájem o předávání svých zkušeností dalším kuchařům a zkvalitňování úrovně gastronomických služeb obecně v podnicích po celé ČR.
Je vyznavačem poctivé české kuchyně a fanoušek pokrmů ze zvěřiny. Tvoří sehrané duo s šéfkuchařem Petrem Brňákem, se kterým pořádají oblíbené kurzy vaření pro veřejnost.

Naše hodnoty
čerstvost a kvalita surovin
regionální suroviny
čerstvá česká zelenina
poctivá příprava
individuální přístup
detailní a přesná organizace
přísné dodržování hygienických norem a bezpečí klientů