GRILUJTE JAKO PROFESIONÁL

KURZ GRILOVÁNÍ

gril.png

Dopřejte si nevšední zážitek v našem moderním kuchyňském studiu a posuňte své grilovací umění o úroveň výš. Připravili jsme si pro Vás kurz kde se dozvíte užitečné rady a tipy pro grilování různých druhů mas a dalších surovin. V létě se tak budete moci blýsknout při posezení s rodinou či přáteli, kteří Vaše kulinářské schopnosti jistě ocení.

Co Vás naučíme?

– Jak správně grilovat hovězí steak
– Jak grilovat vepřová žebra
– Grilování ryb
– Grilování zeleniny a ovoce
– Příprava salátů
– Grilování kozího sýra
– Pečené brambory v alobalu
– Jak můžete připravit burger a tortilu
– Různé druhy omáček a dipů ke grilu

Jak kurz probíhá ?

– uvítáme Vás našimi domácími chuťovkami
– teoretická a praktická výuka správného grilování
– dáme Vám praktické rady a tipy pro správné grilování
– obdržíte certifikátu o absolvování kurzu

Kdy se kurz koná ?

duben 2023

Jaká je kapacita kurzu ?

K dispozici máme 10 - 30 míst

Kolik kurz stojí ?

Cena kurzu je 3000Kč/osoba

Kde kurz probíhá ?

Kurz se koná na adrese Čsl. Armády 496, Nové Strašecí, 27101

Jak se mohu přihlásit ?

Rezervujte, prosím, telefonicky na čísle 736 111 697

TĚŠÍME  SE NA VÁS

Šéfkuchař Petr Sklenář

Petr má více než 28 letou praxi v gastronomii, své zkušenosti a cenné poznatky získával v renomovaných pražských podnicích a zahraničních stážích. Provozoval restauraci Budvar Steak na Karlově náměstí, byl šéfkuchařem v restauraci Lavička na Žižkově, restauraci Jizera na Václavském náměstí a Pizzerie Rustika. Absolvoval roční stáž v Itálli se zaměřením na místní kuchyni. 
V portfoliu jeho aktivit zaujímá nemalé místo lektorská činnost a zájem o předávání svých zkušeností dalším kuchařům a zkvalitňování úrovně gastronomických služeb obecně v podnicích po celé ČR. 
Je vyznavačem poctivé české kuchyně a fanoušek pokrmů ze zvěřiny. Tvoří sehrané duo s šéfkuchařem Petrem Brňákem, se kterým pořádají oblíbené kurzy vaření pro veřejnost.

160225_DSC_1821-Edit.jpg

Naše hodnoty

  • čerstvost a kvalita surovin

  • regionální suroviny

  • čerstvá česká zelenina

  • poctivá příprava

  • individuální přístup

  • detailní a přesná organizace

  • přísné dodržování hygienických norem a bezpečí klientů