top of page

STAŇTE SE NA JEDEN DEN PROFI KUCHAŘEM

KURZY VAŘENÍ

Návrh bez názvu.png

Dopřejte si nevšední zážitek v našem moderním kuchyňském studiu. Pod taktovkou dvou šéfkuchařů, Petra Sklenáře a Petra Brňáka si vyzkoušejte připravit 5 až 7 jídel přičemž budete mít k dispozici veškeré suroviny a technologický postup. Tématický výběr je opravdu široký - francouzská, italská, česká kuchyně, maso, ryby, gril či zvěřina.
Kurzy jsou intenzivní, ale zároveň vedeny odlehčenou a zábavnou formou kdy při skleničce vína budete moci prokázat své kulinářské umění.
Kurzy jsou pro 8 účastníků a trvají asi 5 hodin. Po absolvování se budete moci svým blízkým pochlubit certifikátem a obdarovat je malým dárkem, který od nás obdržíte.
Kurz vaření může být také zajímavým dárkem, který jistě ocení Vaši blízcí, kteří se zajímají o gastronomii a vaření je jejich koníčkem.

Šéfkuchař Petr Sklenář

Petr má více než 28 letou praxi v gastronomii, své zkušenosti a cenné poznatky získával v renomovaných pražských podnicích a zahraničních stážích. Provozoval restauraci Budvar Steak na Karlově náměstí, byl šéfkuchařem v restauraci Lavička na Žižkově, restauraci Jizera na Václavském náměstí a Pizzerie Rustika. Absolvoval roční stáž v Itálli se zaměřením na místní kuchyni. 
V portfoliu jeho aktivit zaujímá nemalé místo lektorská činnost a zájem o předávání svých zkušeností dalším kuchařům a zkvalitňování úrovně gastronomických služeb obecně v podnicích po celé ČR. 
Je vyznavačem poctivé české kuchyně a fanoušek pokrmů ze zvěřiny. Tvoří sehrané duo s šéfkuchařem Petrem Brňákem, se kterým pořádají oblíbené kurzy vaření pro veřejnost.

ŠÉFKUCHAŘ PETR SKLENÁŘ

Naše hodnoty

  • čerstvost a kvalita surovin

  • regionální suroviny

  • čerstvá česká zelenina

  • poctivá příprava

  • individuální přístup

  • detailní a přesná organizace

  • přísné dodržování hygienických norem a bezpečí klientů

bottom of page