top of page

VÁŠ DEN JE I PRO NÁS SLAVNOSTÍ

SVATEBNÍ CATERING

3242d041c785f1dd57fb782f98bbbacc.1600x1200.jpg

Svatba je velkou životní událostí a pokud svěříte zajištění cateringu do našich rukou, zaručíme, že to pro vás bude správná volba. Bude nám ctí a potěšením poskytnout Vám veškerý servis, poradenství a podporu. Naše profesionální služby využilo již velké množství spokojených klientů. Flexibilita, individuální přístup a pečlivá organizace je pro nás samozřejmostí. Vždy se snažíme klientům vyjít maximálně vstříc v jejich požadavcích. Poskytujeme jak full service kdy kromě cateringu, obsluhy a vybavení zajistíme také barevné ladění svatby, svatebního koordinátora, floristku či hudbu tak i jednotlivé služby odděleně. 
Při venkovních svatbách s použitím velkokapacitních stanů využíváme služby námi ověřených profesionálů, kteří zajistí bezpečí a řádné ukotvení stanů.
Zajišťujeme catering pro
Bechnerův statek, který disponuje okouzlujícími prostory pro konání svateb. Více informací zde.

Jak to probíhá

  1. Pečlivý sběr informací o Vašem vysněném dnu​

  2. Příprava cenové nabídky na základě Vašich požadavků

  3. Potvrzení nabídky a závazná rezervace termínu

  4. Realizace v požadovaném termínu

Šéfkuchař Petr Sklenář

Petr má více než 28 letou praxi v gastronomii, své zkušenosti a cenné poznatky získával v renomovaných pražských podnicích a zahraničních stážích. Provozoval restauraci Budvar Steak na Karlově náměstí, byl šéfkuchařem v restauraci Lavička na Žižkově, restauraci Jizera na Václavském náměstí a Pizzerie Rustika. Absolvoval roční stáž v Itálli se zaměřením na místní kuchyni. 
V portfoliu jeho aktivit zaujímá nemalé místo lektorská činnost a zájem o předávání svých zkušeností dalším kuchařům a zkvalitňování úrovně gastronomických služeb obecně v podnicích po celé ČR. 
Je vyznavačem poctivé české kuchyně a fanoušek pokrmů ze zvěřiny. Tvoří sehrané duo s šéfkuchařem Petrem Brňákem, se kterým pořádají oblíbené kurzy vaření pro veřejnost.

ŠEFKUCHAŘ SVATEBNÍHO CATERINGU NA MJLENICI RAKOVNÍK

Naše hodnoty

  • čerstvost a kvalita surovin

  • regionální suroviny

  • čerstvá česká zelenina

  • poctivá příprava

  • individuální přístup

  • detailní a přesná organizace

  • přísné dodržování hygienických norem a bezpečí klientů

bottom of page