Svatomartinské
menu
husa3.png
husa.jpeg

Svatý Martin se již pomalu blíží a  nám je opět po roce velkým potěšením Vám přichystat vynikající Svatomartinské menu z prvotřídních surovin.
Tak neváhejte a rezervujte si své menu včas. Těšíme se na Vaše objednávky.
Váš Catering Na Mlejnici.

Svatomartinské menu 11.11. 2021

Polévka

Husí kaldoun s kořenovou zeleninou, masem nudlemi  a bylinkami                              

Hlavní chod

400g Konfitované stehno z francouzského plemene Barbarie (husokachna), podávané s červeným hlávkovým zelím a řepou a variace domácích knedlíků

 55,-

295,-

Dezert

Vanilkové Crème brûlée 

 75,-

Objednávky na Svatomartinské menu přijímáme od 1. listopadu 2021 na tel. čísle 736 111 697 nebo přes objednávkový formulář níže.

Výdej objednaných menu dne  11.11. v našem výdejním okénku od 11 do 14 hodin. na adrese Čsl. armády 496, Nové Strašecí nebo s možností rozvozu v Novém Strašecí. 

Objednejte si  Svatomartinské menu

Napište nám, prosím, svojí objednávku a uveďte počet porcí.

arrow&v

Děkujeme za odeslání!

Šéfkuchař Petr Sklenář

Petr má více než 28 letou praxi v gastronomii, své zkušenosti a cenné poznatky získával v renomovaných pražských podnicích a zahraničních stážích. Provozoval restauraci Budvar Steak na Karlově náměstí, byl šéfkuchařem v restauraci Lavička na Žižkově, restauraci Jizera na Václavském náměstí a Pizzerie Rustika. Absolvoval roční stáž v Itálli se zaměřením na místní kuchyni. 
V portfoliu jeho aktivit zaujímá nemalé místo lektorská činnost a zájem o předávání svých zkušeností dalším kuchařům a zkvalitňování úrovně gastronomických služeb obecně v podnicích po celé ČR. 
Je vyznavačem poctivé české kuchyně a fanoušek pokrmů ze zvěřiny. Tvoří sehrané duo s šéfkuchařem Petrem Brňákem, se kterým pořádají oblíbené kurzy vaření pro veřejnost.

160225_DSC_1821-Edit.jpg

Naše hodnoty

  • čerstvost a kvalita surovin

  • regionální suroviny

  • čerstvá česká zelenina

  • poctivá příprava

  • individuální přístup

  • detailní a přesná organizace

  • přísné dodržování hygienických norem a bezpečí klientů