top of page

Dárkové balíčky

DOBRÉ JÍDLO JE NEJLEPŠÍ DÁREK

_DSC7519.jpeg

Nevíte čím obdarovat svoje obchodní partnery, kolegy nebo zaměstnance?
Připravili jsme pro Vás originální sady domácích poctivých produktů v exkluzivním balení.
Ceny jsou včetně dárkových kazet s dřevitou vlnou.
Změny vyhrazeny.

 

Dárkový balíček č. 1

1x  Zvěřinová Paštika 3D

1x Kaňourkovka 3D

1x Vepřovka

1x Paštika z hovězích

    líček 3D

1x Husovka 3D

1x Švestková marmeláda s badyánem a třešňovým likérem

1170 Kč

Dárkový balíček č. 2

1x  Zvěřinová Paštika 3 D

1x Paštika z hovězích

    líček  3D

1x Kaňourkovka 3D

1x Vepřovka

1x Švestková marmeláda s badyánem a třešňovým likérem

925Kč

Dárkový balíček č. 3

1x  Zvěřinová Paštika 3D

1x Kaňourkovka 3D

1x Vepřovka

1x Švestková marmeláda s badyánem a třešňovým likérem

730 Kč

Dárkový balíček č. 4

1x  Zvěřinová Paštika 3D

1x Kaňourkovka 3D

1x Vepřovka     

 

 

 

 

 

    

635 Kč

Dárkový balíček č. 5

1x  Zvěřinová Paštika 3D

1x Vepřovka

1x Švestková marmeláda s badyánem a třešňovým likérem

 

505 Kč

Dárkový balíček č. 6

1x  Paštika z hovězích

líček  3D

1x Kaňourovka  3D

1x Švestková marmeláda s badyánem a třešňovým likérem

585 Kč

Dárkový balíček č. 7

1x  Zvěřinová Paštika 3D

1x Kaňourkovka 3D

1x Husovka 3D

 

735 Kč

Dárkový balíček č. 8

1x Vepřovka

1x Švestková marmeláda s badyánem a třešňovým likérem    

 

 

310 Kč

Dárkový balíček č. 9

1x  Cibulová marmeláda 

1x Vepřovka

1x Švestková marmeláda s badyánem a třešňovým likérem

405 Kč 

Momentálně nedostupné 

Dárkový balíček č. 10

1x  Paštika z hovězích

líček  3D

1x Kaňourovka  3D

1x Cibulová marmeláda

550 Kč

Dárkový balíček č. 11

1x  Zvěřinová Paštika ve vánočním sáčku

225Kč

Dárkový balíček č. 12

Dle vlastního výběru   

od 225 Kč

Objednejte si dárkový balíček

Napište nám prosím svojí objednávku, uveďte počet a čísla balíčků

Šéfkuchař Petr Sklenář

Petr má více než 28 letou praxi v gastronomii, své zkušenosti a cenné poznatky získával v renomovaných pražských podnicích a zahraničních stážích. Provozoval restauraci Budvar Steak na Karlově náměstí, byl šéfkuchařem v restauraci Lavička na Žižkově, restauraci Jizera na Václavském náměstí a Pizzerie Rustika. Absolvoval roční stáž v Itálli se zaměřením na místní kuchyni. 
V portfoliu jeho aktivit zaujímá nemalé místo lektorská činnost a zájem o předávání svých zkušeností dalším kuchařům a zkvalitňování úrovně gastronomických služeb obecně v podnicích po celé ČR. 
Je vyznavačem poctivé české kuchyně a fanoušek pokrmů ze zvěřiny. Tvoří sehrané duo s šéfkuchařem Petrem Brňákem, se kterým pořádají oblíbené kurzy vaření pro veřejnost.

160225_DSC_1821-Edit.jpg

Naše hodnoty

  • čerstvost a kvalita surovin

  • regionální suroviny

  • čerstvá česká zelenina

  • poctivá příprava

  • individuální přístup

  • detailní a přesná organizace

  • přísné dodržování hygienických norem a bezpečí klientů

bottom of page