DÁREK, KTERÝ POTĚŠÍ OKO I CHUŤOVÉ BUŇKY

VLASTNÍ VÝROBA

IMG_20191018_111408.jpg

Kromě cateringových služeb všeho druhu si od nás můžete koupit také produkty vlastní výroby z kvalitních surovin. Jsou to především zavařovaná masa, paštiky, marmelády a sirupy. 
Vše v originálním balení ve skle s keramickým víčkem.

IMG-20200911-WA0018.jpg

Zvěřinová paštika

145 Kč

_edited.jpg

Zázvorový sirup s citrusy a rýmovníkem

65 Kč

husa.png

Husovka
dočasně vyprodáno

195 Kč

Hovězí líčka 1.jpg

Paštika z hovězích líček

145 Kč

IMG-20200911-WA0018.jpg

1x Švestková marmeláda s badyánem a třešňovým likérem

85 Kč

PHOTO-2021-11-23-12-39-45_edited.jpg

Husovka
dočasně vyprodáno

195 Kč

IMG-20200911-WA0021.jpg

Vepřovka           
dočasně vyprodáno

95 Kč

IMG-20200911-WA0018.jpg

Kaňourovka

145 Kč

CENÍK

  • Paštika z hovězích líček                                                                      145,-

  • Zvěřinová paštika                                                                               145,-

  • Kaňourovka                                                                                         145,-

  • Husovka                                                                                               195,-

  • Vepřovka                                                                                              95,-

  • Balíček domácího cukroví.                                                                 30,-

  • Marmeláda švestková s badyánem  třešňovým likérem             85,-

  • Zázvorový sirup s rýmovníkem                                                          65,-

  • Dárková krabice s dřevitou vlnou                                                     70,-      

Šéfkuchař Petr Sklenář

Petr má více než 28 letou praxi v gastronomii, své zkušenosti a cenné poznatky získával v renomovaných pražských podnicích a zahraničních stážích. Provozoval restauraci Budvar Steak na Karlově náměstí, byl šéfkuchařem v restauraci Lavička na Žižkově, restauraci Jizera na Václavském náměstí a Pizzerie Rustika. Absolvoval roční stáž v Itálli se zaměřením na místní kuchyni. 
V portfoliu jeho aktivit zaujímá nemalé místo lektorská činnost a zájem o předávání svých zkušeností dalším kuchařům a zkvalitňování úrovně gastronomických služeb obecně v podnicích po celé ČR. 
Je vyznavačem poctivé české kuchyně a fanoušek pokrmů ze zvěřiny. Tvoří sehrané duo s šéfkuchařem Petrem Brňákem, se kterým pořádají oblíbené kurzy vaření pro veřejnost.

160225_DSC_1821-Edit.jpg

Naše hodnoty

  • čerstvost a kvalita surovin

  • regionální suroviny

  • čerstvá česká zelenina

  • poctivá příprava

  • individuální přístup

  • detailní a přesná organizace

  • přísné dodržování hygienických norem a bezpečí klientů